Trailers

Eerste beelden The Gentlemen verschenen; in maart op Netflix

The Gentlemen is nu echt in aantocht. Guy Ritchie is opnieuw met zijn verhaal aan de slag gegaan en heeft er een serie uitgeperst voor Netflix. De eerste beelden zijn veelbelovend en in maart zal het gehele seizoen te zien zijn op de streamingdienst.

Film wordt serie

Het is pas vier jaar geleden dat de film The Gentlemen verscheen van regisseur Guy Ritchie. Nu is er al een nieuwe versie onderweg, want er is een serie gemaakt. Waarbij Ritchie opnieuw aan de slag is gegaan, maar wel alles anders is. De eerste beelden zijn verschenen en daarin wordt duidelijk dat de toon en setting hetzelfde is, maar de personages volledig nieuwe invulling krijgen.

Duistere figuren vallen over hem heen

Zo gaat er uitgebreider in de wereld van The Gentlemen gedoken worden. De releasedatum laat nog op zich wachten, maar wel is alvast duidelijk dat het zal gaan op maart. In de acht afleveringen draait het om Eddie Horniman. Hij ontdekt dat het enorme landgoed dat hij heeft geërfd wordt gebruikt om cannabis te kweken. En de duistere figuren vallen daarna rap over hem heen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?