Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden van docu over Madeleine McCann verschenen

We hebben er lang op moeten wachten, maar Netflix lanceert op vrijdag eindelijk zijn langverwachte documentaire over de verdwijning van Madeleine McCann. In aanloop naar de release is op donderdag een trailer verschenen over de docu. Het meisje verdween op 3 mei 2007 uit een appartementencomplex in de Algarve en nog steeds is het onduidelijk wat er met haar is gebeurd.

Madeleine ‘Maddie’ McCann

Het verhaal van de vermissingszaak van Madeline McCann begon bijna twaalf jaar geleden: op 3 mei 2007. Madeleine was samen met haar ouders Kate en Gerry en haar broertje en zusje op vakantie. Terwijl haar ouders aten bij een tapasbar, lagen de drie kinderen al in een appartementencomplex in Praia da Luz in de Algarve te slapen. Wat een mooie vakantie moest zijn, veranderde in een verschrikkelijke nachtmerrie toen Kate bij de derde controle erachter kwam dat Madeleine was verdwenen.

Ouders niet blij met documentaire

In 2017 besloot Netflix aan de slag te gaan met een documentaire over de vermissing. Eentje waar Kate en Gerry McCann niet aan mee wilden werken. “Kate en Gerry hebben hier niet om gevraagd en zien niet hoe de documentaire kan helpen bij de zoektocht naar Maddie. Zij hebben er dan ook voor gekozen om niet deel te nemen”, werd eerder bekend. Desondanks biedt de documentaire een diepgaande blik op de vermissing, omdat onder meer gesproken is met rechercheurs die de zaak onderzochten en journalisten.

Eerste beelden The Disappearance of Madeleine McCann

Op donderdag, één dag voor de release van The Disappearance of Madeline McCann, zijn de eerste beelden van de documentaire verschenen. De trailer geeft alvast een kijkje in wat we kunnen verwachten van de nu al spraakmakende documentaire.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?