Laatste nieuws over Netflix

Fanfavoriet keert terug in Stranger Things

Stranger Things
Goed nieuws voor de kijkers van Stranger Things die in het eerste seizoen toch een beetje fan zijn geworden van Eleven, één van de meest geliefde personages uit de serie. Het meisje, dat gespeeld wordt door de twaalfjarige Millie Bobby Brown, zal namelijk terugkeren voor het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie. Dat hebben bronnen die bekend zijn met de plannen voor seizoen twee laten weten aan TVLine.

Makers bleven stil over Eleven

In de afgelopen maanden was het onduidelijk of Eleven terug zou keren voor het tweede seizoen van Stranger Things. Dat kwam onder andere omdat de makers Matt en Ross Duffer een mogelijke terugkeer van Eleven in het midden lieten. Toen niet veel later ook nog eens bekend werd gemaakt dat Sadie Sink in de huid zou kruipen van Max, een jong meisje wiens gedrag meer op dat van een jongen dan dat van een meisje lijkt, sloegen de twijfels helemaal toe. Nu is echter duidelijk geworden dat Brown gewoon terugkeert. In hoeveel afleveringen ze te zien zal zijn, is wel nog even twijfelachtig. Al verwacht het eerdergenoemde medium dat Eleven een vast gezicht zal zijn in seizoen twee.

Mogelijke terugkeer Barb in Stranger Things

Netflix heeft ook een video naar buiten gebracht die veel stof deed opwaaien. Onderstaande video zou er namelijk weleens op kunnen wijzen dat Barb, gespeeld door Shannon Purser, terugkeert voor het tweede seizoen. Alhoewel zij maar kort te zien was in het eerste seizoen van de populaire serie, was ze onder fans van Stranger Things wel erg geliefd. Volgend jaar krijgen we ongetwijfeld antwoorden op al onze vragen en weten we ook of Barb daadwerkelijk terugkeert. Het tweede seizoen zal in 2017 op Netflix verschijnen. Bekend is al dat tussen seizoen één en twee één jaar zit. Het verhaal in seizoen twee gaat verder in de herfst van 1984.

Waar gaat Stranger Things over?

Stranger Things is een Amerikaanse sciencefiction-horrorserie. We vallen het verhaal binnen op 6 november 1983. Joyce, de moeder van Will Byer, doet er alles aan om haar twaalfjarige zoon terug te vinden die op mysterieuze wijze is verdwenen in Hawkins, Indiana. Tijdens de zoektocht staat ze er niet alleen voor. Ook de vrienden van Will en de politie helpen een handje mee. Tijdens de zoektocht vinden Mike, Lucas en Dustin, de drie vrienden van Will, een verdwaald wezen. Zou dat wezen betrokken zijn bij de vermissing van hun jeugdvriend?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?