Netflix contact opnemen

Hoe neem ik contact op met Netflix?

Zit je met een prangende vraag, maar heb je geen idee hoe je contact opzoekt met Netflix om het te bespreken? Dan zit je in dit artikel goed. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je de terecht komt in het helpcentrum van Netflix en hoe je contact op kunt nemen met de klantenservice van het bedrijf.

Het helpcentrum van Netflix

Netflix heeft een uitgebreid helpcentrum waarmee de streamingdienst zijn kijkers eenvoudig van antwoorden hoopt te voorzien. Zit je met een vraag, dan kun je die vraag hier invullen.

Netflix kijkt vervolgens in zijn vraagbaak en voorziet je van een antwoord. Soms komt het echter ook voor dat jouw vraag hiermee niet beantwoord is en dan kun je gelukkig eenvoudig contact opnemen met de streamingdienst.

Contact opnemen met Netflix

Contact opnemen met Netflix kun je op meerdere manieren doen. Je kunt zelf kiezen of je het liefst belt met de klantenservice, of dat je liever kiest voor de Livechat.

De telefonische klantenservice heeft Nederlandse ondersteuning tussen 9.00 uur ’s ochtends en 22.00 uur ’s avonds via 0800-022-5173. De Engelse ondersteuning is 24/7 beschikbaar. Ook kun je in het helpcentrum onderin klikken op de Livechat, waarna je direct met iemand kunt chatten om je probleem te bespreken.

Contact opnemen Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?