Trailers

Flaked is bijna terug en hier zijn de eerste beelden

Het tweede seizoen van Flaked is in aantocht op Netflix. De komedieserie verscheen in 2016 voor het eerst als Netflix Original en het tweede deel gaat op 2 juni van start, met zes nieuwe afleveringen.

Chip

In het eerste seizoen leerden we Chip kennen als een man die geen dag voorbij laat gaan zonder een leugen. Door de leugens en zijn alcoholverslaving (waarvan hij aan het herstellen is) komt hij al snel in de problemen. Die problemen houden niet op bij zijn vrienden.

Flaked seizoen 2 op Netflix

In Flaked seizoen 2 gaat Chip verder met zijn leven. Hij is een tijdje weg geweest uit Venice, maar in het tweede seizoen keert hij terug. Al snel kan Chip de conclusie trekken dat niet iedereen op hem zit te wachten. De terugkeer valt Chip dan ook zwaar, want hij kan eigenlijk nergens terecht. Vrienden heeft hij niet, een winkel om geld te verdienen evenmin. Chip probeert alles op een rijtje te krijgen, maar dat wordt er niet makkelijker op gemaakt, hij heeft zelfs geen verblijfplaats.

Ook in het tweede seizoen zal de humor uit het eerste seizoen van Flaked weer de boventoon voeren, terwijl Chip probeert zijn leven (al)weer op de rails te krijgen. Ook in Flaked seizoen 2 wordt Chip gespeeld door Will Arnett. Hij is tevens één van de bedenkers van de komedieserie. Het tweede seizoen is vanaf vrijdag 2 juni exclusief op Netflix te zien. De streamingdienst heeft inmiddels de eerste beelden van Flaked seizoen 2 vrijgegeven, welke hieronder te zien zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?