Flix Tip

Flix Tip: Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Volgende week (op 20 april) komt het tweede seizoen van Conversations with a Killer, getiteld: The John Wayne Gacy Tapes, uit op Netflix. En als je het eerste seizoen nog niet gezien hebt, heb je nog een paar dagen omdat erdoorheen te jagen!

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Coversations with a Killer: The Ted Bundy Story

Seizoen 2 van Coversations with a Killer gaat over de Amerikaanse seriemoordenaar John Wayne Gacy, maar seizoen 1 richt zich op de bekendste killer óóit, Ted Bundy. De docureeks van regisseur Joe Berlinger (genomineerd voor een Oscar voor Paradise Lost 3: Purgatory uit 2011) kwam in 2019 naar Netflix en behelst in totaal drie afleveringen van elk een uurtje.

Centraal staat dus de seriemoordenaar Ted Bundy, die in 2019 precies dertig jaar geleden werd geëxecuteerd voor drie moorden uit de jaren zeventig. Algemeen wordt echter aangenomen dat Bundy tientallen moorden op zijn geweten heeft. In de documentaire zijn de allerlaatste dagen van de seriemoordenaar op aarde te zien. Er zijn beeld- en geluidsopnames te zien en te horen uit de periode waarin Bundy in de dodencel zat, terwijl hij in afwachting was van de doodstraf.

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes werd genomineerd voor een Primetime Emmy en Joe Berlinger hoopt dat succes te herhalen met Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes. John Wayne Gacy was een sadistische seriemoordenaar die bijkluste als clown op kinderfeestjes. Hij vermoordde in totaal 33 mensen, waarvan hij er 26 begroef in de kruipruimte van zijn woning in een buitenwijk van Chicago. Conversations with a Killer 2 komt op 20 april naar Netflix, maar seizoen 1 kun je natuurlijk nu al checken!

Bekijk de trailer van Coversations with a Killer: The Ted Bundy Story

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?