Laatste nieuws over Netflix

Gangsterserie Narcos eind augustus op Netflix

NARCOS S01E06

Narcos zal eind augustus worden gelanceerd als de nieuwste Netflix Original. Op 28 augustus wordt de tien afleveringen tellende serie gelanceerd door Netflix, over het leven van Pablo Escobar. De grootste en misschien wel beroemdste drugsdealer ooit. Update 21 augustus: Bekijk alvast de 2e trailer!

Het eerste seizoen van Narcos telt tien afleveringen en komt tegen het einde van de zomer dus beschikbaar op Netflix. Zoals in de eerste teaser te zien is gaat Narcos over drugs in Zuid-Amerika. Colombia staat bekend om de handel in cocaïne en dat is precies waar deze serie over gaat. In de jaren tachtig van de vorige eeuw was Pablo Escobar berucht vanwege het Medellin-drugskartel. Niet alleen in Zuid-Amerika werd er vanuit Colombia gehandeld in cocaïne, de drugs werden verspreid over de hele wereld. Zoals bij elk drugskartel gaat er veel geweld gepaard in de strijd om de machtigste te zijn. Zo ook in Narcos.

Bereid je voor op een waargebeurd verhaal, waarbij bloedspatten en witte poeder je om de oren vliegen. Narcos is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de groei en de verspreiding van cocaïnedrugskartels over de hele wereld en de pogingen van politie en justitie om deze hard aan te pakken. Corruptie is een belangrijk thema in Narcos en dus komen de verschillende machten (justitie, politiek, politie, leger en burgers) veel aan bod.

Naast Narcos wordt er in augustus nog een serie verwacht met een Spaans/Portugees tintje. De voetbalserie Club de Cuervos start begin augustus op Netflix.

Update juli 2015: Veelbelovende trailer Narcos online

Ruim anderhalve maand voor de lancering van de nieuwe Netflix Original is de officiële trailer online geplaatst. Een ding is duidelijk na het zien van deze trailer: Netflix heeft weer een serie om naar uit te kijken. In de trailer wordt het verhaal alvast kort geïntroduceerd. Hieruit blijkt dat de drugshandel eind jaren zeventig eigenlijk niets voorstelde, maar door de komst van Pablo Escobar kwam hier drastisch verandering in. Escobar zette het Medillinkartel op en werd wereldberoemd. Deze, op een waargebeurd verhaal gebaseerde, serie toont hoe de handel in cocaïne er destijds aan toe ging. Alle afleveringen van Narcos staan vanaf 28 augustus op Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van Narcos

Update 20 augustus: Inmiddels is de tweede trailer vrijgegeven door Netflix: