Flix Tip

Gluren bij de Streamburen: Ted Lasso

Apple TV+ is misschien niet megapopulair, de streamingdienst biedt wel veel kwalitatief hoogwaardige content. Zoals Ted Lasso bijvoorbeeld, een serie waar je ongetwijfeld al het een en andere over gehoord hebt…

Raar maar waar: je kunt Netflix uitgespeeld hebben! Heb jij te maken met een Netflix-dip? Dan kunnen andere streamingdiensten (zoals Disney+, HBO, Amazon Prime Video en Videoland) uitkomst bieden. We geven je wekelijks een tip waarbij we gluren bij de streamburen!

Ted Lasso

Zo niet, dan schieten wij je te hulp met een korte uitleg. Ted Lasso gaat over… Ted Lasso natuurlijk! Hij is in de Verenigde Staten coach van een American Footballteam op het College-niveau. In eigen land heeft hij al carrière gemaakt, maar hij vindt het tijd voor wat anders: Ted verhuist naar het Verenigd Koninkrijk. Daar wordt hij namelijk aangesteld als trainer van een voetbalteam, AFC Richmond (gebaseerd op Crystal Palace óf Brighton & Hove Albion uit de Premier League, daar zijn de meningen over verdeeld). En daar sta je dan als onnozele Amerikaan midden in de Britse cultuur met een sport waar je eigenlijk helemaal geen kaas van hebt gegeten.

Het eerste seizoen van Ted Lasso kwam in 2020 uit en was eigenlijk meteen een doorslaand succes. Oók gezien de beoordelingen: een heuse 8,8 op IMDb en een score van 95 procent fresh op Rotten Tomatoes. In 2021 kwam het tweede seizoen van de komedieserie uit, maar sindsdien wachten we op seizoen 3. Dat is al wel aangekondigd en in de maand maart van dit jaar begon men met filmen, maar wanneer de nieuwe afleveringen uitkomen… Dat weet nog niemand. Naar verluidt wordt er gemikt op eind 2022, maar het zou ons niets verbazen als dat begin 2023 wordt. Hoe dan ook: voorlopig kun je je uitstekend vermaken met de eerste twee seizoenen, bestaande uit respectievelijk 10 en 12 afleveringen!

Bekijk de trailer van Ted Lasso

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?