Laatste nieuws over Netflix

Good Girls vernieuwd voor derde seizoen door NBC

Good Girls Netflix

Good Girls is door NBC vernieuwd voor een derde seizoen. De serie doet het uitstekend in de Verenigde Staten en het eerste seizoen van de reeks is ook te bekijken op Netflix in Nederland. Terwijl we hier wachten op seizoen 2, is in Amerika al een derde seizoen besteld.

Criminelen

Met Good Girls heeft NBC een hilarische serie neergezet. De serie volgt drie moeders uit de suburbs die moeite hebben om rond te komen. Ze hebben verschillende redenen waarom ze een financiële klapper goed kunnen gebruiken. Om aan meer geld te komen, hebben de drie het idee opgevat om de lokale supermarkt te beroven. Dat gaat niet geheel vlekkeloos en als de manager de dames ziet en ze een flinke buit hebben meegenomen, komen ze er al snel achter dat het toch niet zo’n handige actie was. Het brengt de drie doodgewone dames op een crimineel pad.

Good Girls vernieuwt voor derde seizoen

NBC heeft ervoor gekozen om een derde seizoen te bestellen van Good Girls. Met een gemiddeld aantal live-kijkers van 2,4 miljoen voor de eerste afleveringen van het tweede seizoen van de reeks doet de serie het uitstekend. Nog voordat de laatste episodes zijn uitgezonden, is dan ook al een nieuw seizoen aangekondigd.

“We zijn zo enthousiast dat we de vriendschap en avonturen van deze drie ongelooflijke vrouwen kunnen blijven volgen en tegelijkertijd herkenbare kwesties kunnen delen op een grappige en verrassende manier”, vertelde Lisa Katz en Tracey Pakosta van NBC Entertainment. Wanneer we het tweede seizoen en derde seizoen bij Netflix mogen verwachten, is nog niet duidelijk. Wil jij als eerste weten wanneer Good Girls seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!