Laatste nieuws over Netflix

Groen licht film Peaky Blinders; opnames staan ingepland

Het is definitief! Peaky Blinders keert terug, want de al zeer lang aangekondigde film waarmee het verhaal zou worden afgesloten gaat er komen! Maker Steven Knight heeft dit bevestigd aan Radio Times.

Opnames gepland

In 2022 was het klaar met Peaky Blinders, de serie over de bende in Birmingham een kleine eeuw geleden. Toen kondigden velen al aan dat het verhaal met een film zou worden afgerond en dat is nu definitief. Knight laat zich hierover uit. “Ik ben nu met de laatste dingen bezig. Het plan is om in het midden van 2024 te draaien.”

Cillian Murphy terug?

De grote vraag daarbij is uiteraard of Cillian Murphy weer terug zal keren als hoofdrolspeler. Hij liet eerder al weten heel graag opnieuw met Knight samen te werken. Alleen was er voor hem wel één belangrijke voorwaarde. Het verhaal moest wel net zo goed zijn als de serie. De cast is nog niet bekendgemaakt.

Twee spin-offs in productie

Onlangs werd al bekend dat Netflix ook nog eens bezig is om twee spin-offs te laten maken van Peaky Blinders. Eén daarvan speelt zich af in een latere periode in het Amerikaanse Boston. Voor de andere gaan we juist terug in de tijd, waarin er op één personage wordt ingezoomd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?