Laatste nieuws over Netflix

Hacker zet nieuwe afleveringen Orange is the New Black al online

Liefst tien afleveringen van Orange is the New Black seizoen 5 zijn dit weekend op illegale torrentsites online verschenen. De hacker The Dark Overlord bracht eerder in de week dreigementen naar buiten dat hij de afleveringen online zou zetten, behalve als Netflix hem zou betalen.

FBI is onderzoek gestart

Op The Pirate Bay is inmiddels een torrent van 2gb te vinden met de eerste tien afleveringen van het vijfde seizoen van Orange is the New Black. Om zijn dreigement eerder in de week kracht bij te zetten was de eerste aflevering al eerder verschenen. In gesprek met persbureau AP liet The Dark Overlord weten dat hij voor een bescheiden bedrag de afleveringen niet online zou plaatsen. Deze afleveringen komen op 9 juni pas op Netflix. De streamingdienst heeft tot dusver nog niet gereageerd op de gebeurtenissen, wel is er bevestigd dat de beelden zijn gehackt via het productiebedrijf Los Gatos. De FBI is een onderzoek gestart naar de hack.

Meerdere series binnen

Inmiddels lijkt The Dark Overlord het er niet niet bij te laten zitten. Hij kondigt op Twitter namelijk ook van plan is om series te gaan hacken van ABC, National Geographic en FOX. “We gaan veel plezier hebben en we spelen geen spelletjes meer”, is zijn mededeling. Volgens The Guardian zou de hacker ook al meerdere series binnen hebben.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?