Laatste nieuws over Netflix

Hjem til Jul (Home for Christmas) keert niet terug voor derde seizoen

Voor Hjem Til Jul, ook bekend als Home for Christmas, komt er na twee seizoenen een einde aan het verhaal. De Noorse kerstserie was een doorslaand succes en daarom liet Netflix een tweede seizoen maken. Daar blijft het nu wel bij.

Johanne zoekt een vriend

Aan Noorse media heeft Netflix laten weten dat Hjem Til Jul is afgerond. Fans hadden gehoopt op een vervolg voor Johanne (gespeeld door Isa Elise Broch), maar het is klaar. Aan het begin van de serie moet Johanne telkens maar van haar familie aanhoren dat ze eens een vriend moet gaan zoeken. Vlak voor de feestdagen besluit ze het eens af te kappen door te melden dat ze al een vriend heeft. Al snel heeft ze spijt, want er wordt nu verwacht dat ze haar vriend meeneemt met de kerstdagen.

Liefdesjacht voltooid

In het tweede seizoen ging de zoektocht van Johanne verder. Die leek te zijn geslaagd, want aan het einde van de reeks lijkt ze haar liefdesjacht succesvol te hebben volbracht. Een officieel einde van de serie was het nog niet, maar nu is er dus wel een punt achter de reeks gezet. Regisseur Per Olav Sørensen heeft het nieuws bevestigd. “Het was een fantastische ervaring en we hadden geen betere reactie kunnen vragen van de fans over de hele wereld. Het tweede seizoen was bedoeld als het laatste en het verhaal is dan ook mooi afgerond.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?