Laatste nieuws over Netflix

Homeland krijgt ook vijfde seizoen

Carrie-Mathison-carrie-mathison-32020434-500-333Seizoen drie van Homeland moet nog op Netflix verschijnen in Nederland,  maar als fan hoef je niet bang te zijn dat er daarmee een einde komt aan de serie. Er was al aangekondigd dat er een vierde seizoen opgenomen zou worden, maar er zal zelfs een vijfde seizoen geproduceerd worden.

Het vakblad Entertainment Weekly meldt dat Showtime, de zender die Homeland uitzendt in de Verenigde Staten, een vijfde seizoen heeft besteld. Voor de absolute fan is dat goed nieuws, want hiermee wordt dus zeker dat het einde van de serie voorlopig nog niet in zicht is. En fans zijn er in overvloede. De serie is zeer populair en wordt bijvoorbeeld op IMDb gemiddeld met een 8,5 beoordeeld.

Homeland gaat in het kort over een marinier die acht jaar gevangen wordt gehouden in Irak. De marinier, Nicolas Brody, wordt als een held onthaald door de Verenigde Staten. Carrie Mathison, werkzaam voor de CIA, vermoedt echter dat Brody geen oorlogsheld is. Een razend spannend verhaal, dat met diverse prijzen bekroond is.

In seizoen 4 en 5 zullen de verhaallijnen drastisch veranderen, waardoor het interessant blijft om de serie Homeland te blijven kijken. Voorlopig is het nog wachten op het derde seizoen van Homeland op Netflix. Op de te verschijnen series-pagina geven wij aan dat we het derde seizoen in het voorjaar van 2015 verwachten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?