Laatste nieuws over Netflix

Ingobernable keert in september terug met seizoen 2

De releasedatum van Ingobernable seizoen 2 op Netflix is bekend gemaakt. Na het succesvolle debuut van de Mexicaanse serie in 2017 werd ruim een jaar geleden het vervolg besteld. Op 14 september is het tweede seizoen beschikbaar op Netflix, zo bleek uit een video met de eerste beelden.

Moord

Het eerste seizoen van Ingobernable was ontzettend spannend en draaide om Emilia Urquiza, First Lady van President Diego Nava. Voor de buitenwereld moeten ze natuurlijk de schijn hoog houden, maar van sprake tussen de twee is nauwelijks meer sprake.

Als President Diego Nava vermoord wordt kunnen er geen toneelstukjes meer gespeeld worden. Dat er achter gesloten deuren een nogal gespannen sfeer heerste werd publiek en Emilia werd hoofdverdachte. Ze moest vluchten, want Emilia ontkent in alle toonaarden.

Ingobernable seizoen 2 op Netflix

Ook in Ingobernable seizoen 2 zal Emilia blijven vluchten. Ze wil niet gepakt worden, want een eerlijk proces hoeft ze niet te verwachten. Toch kan ze ook niet rusten voordat ze heeft aangetoond dat zij niet achter de moord op haar man zat. Dat zal vanaf 14 september op Netflix te zien zijn. In een eerste korte video van Ingobernable seizoen 2 is alvast te zien dat het wederom een zenuwslopend seizoen wordt.

Naar het tweede seizoen van Ingobernable wordt al tijden uitgekeken. Tegen de tijd dat het vervolg wordt gelanceerd door Netflix is het alweer anderhalf jaar geleden sinds de komst van Ingobernable seizoen 1. Hoogste tijd dus voor het vervolg. Of het verhaal in het tweede seizoen wordt afgerond, of dat er nog een derde deel in het verschiet ligt is nog niet bekend. Bekijk hieronder de eerste beelden van Ingobernable seizoen 2.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?