Laatste nieuws over Netflix

Inspector Gadget en meer kinderseries naar Netflix

inspector gadget op netflixGooooo Gadget Go! Netflix heeft zojuist aangekondigd dat er dit en volgend jaar vier exclusieve kinderseries te zien zullen zijn bij de streamingdienst. Hiervan is Inspector Gadget er één van!

Inspector Gadget is terug van weggeweest. De onhandige detective wordt na jaren afwezigheid weer ingezet om het kwaad te bestrijden en dat zorgt natuurlijk weer voor een hoop leuke avonturen! Inspector Gadget 2.0 zal 26 afleveringen tellen. Gadget zal vanaf 27 maart te zien zijn op Netflix.

Naast Inspector Gadget op Netflix kunnen de kinderen zich ook verheugen op Danger Mouse, Bottersnikes & Gumbles en Some Assembly Required. Laatsgenoemde serie komt vanaf deze zomer online op Netflix, ook in Nederland. Some Assembly Required is gemaakt door Dan Signer en gaat over een 14-jarige jongen, Jaervis Raines. Hij is eigenaar van een speelgoedwinkel en maakt samen met vrienden van school gaaf speelgoed en daar beleven ze coole avonturen mee.

Vanaf 2016 zullen Bottersnikes & Gumbles en Danger Mouse exclusief te zien zijn op Netflix. Beide series verschijnen volgend jaar in het voorjaar online. Bottersnikes & Gumbles is een dertien afleveringen tellende komedieserie. Het is Gumbles tegen de Bottersnikes. Waar de drie Gumbles (Tink, Bounce en Will) dol zijn op avontuur, zijn hun buren maar saai en dat zorgt voor boeiende botsingen.

Ook Danger Mouse is voor velen een oude bekende. In de jaren ’80 groeide dit animatiefiguur uit tot een van de beste spionnen ter wereld en vanaf volgend jaar gaat de heldhaftige muis er weer alles aan doen om de wereld te redden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?