Laatste nieuws over Netflix

Iron Fist komt als eerste Marvel’s-serie op Netflix tot een einde

Iron Fist seizoen 2

Marvel’s Iron Fist keert niet terug op Netflix voor een derde seizoen. De serie is een maand na het lanceren van het tweede seizoen gecanceld, zo hebben Marvel en Netflix samen laten weten in een verklaring. Daarmee komt er een einde aan de eerste van de vier The Defenders.

Sterker tweede seizoen

Iron Fist verscheen als vierde Defender met een eigen serie op Netflix, na eerder Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage. Het eerste seizoen van Iron Fist werd matig ontvangen en het verhaal rondom Danny Rand kon de Marvel-fans moeilijk bekoren. Enthousiasme was er wel na het tweede seizoen, waarin er veel verbeterd was. Het bleek uiteindelijk niet voldoende om Marvel en Netflix te overtuigen om een derde seizoen te laten maken.

Iron Fist gecanceld

In tegenstelling tot Iron Fist zijn de andere drie Defenders wel vanaf het eerste seizoen populair. Daredevil komt dit najaar al met een derde seizoen, van Jessica Jones is deze besteld en van Luke Cage is de verwachting dat er nog een derde seizoen zal worden besteld. De vier superhelden zijn ook samen te zien geweest in The Defenders, voorlopig is hier nog geen vervolg van laten maken. In 2019 kunnen we daarnaast het tweede seizoen van The Punisher verwachten. Na zijn entree in het tweede seizoen van Daredevil kreeg Jon Bernthal een eigen serie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?