Laatste nieuws over Netflix

Jessica Jones eind november exclusief op Netflix

Jessica Jones Netflix logo
De lancering van Jessica Jones op Netflix is aangekondigd! Na het succes van Daredevil op Netflix moet Jessica Jones vanaf 20 november de hooggespannen verwachtingen waarmaken. In het laatste deel van november wordt de serie exclusief aangeboden aan alle leden van Netflix. De aankondiging werd door Netflix bekend gemaakt via het YouTube kanaal.

Net als Daredevil is Jessica Jones een superheld. Of was. Ze leidde korte tijd het bestaan van een superheld(in), maar hier kwam op tragische wijze een einde aan. Jessica Jones heeft het moeilijk in de harde wereld, maar net zo zwaar heeft ze het met haar innerlijke demonen. De vrouw van Luke Cage, ook al een superheld van Marvel, besluit detective te worden in New York om op deze wijze iets met haar gevoelens te doen.

Jessica Jones wordt gespeeld door Krysten Ritter, bekend van haar rol Jane in Breaking Bad. Luke Cage heeft ook een rol in Jessica Jones en hij zal gespeeld worden door Mike Colter (bekend van Million Dollar Baby) . De serie Jessica Jones heeft uiteraard zijn eigen schurk en dat is Kilgrave (Purple Man). Hij wordt gespeeld door David Tennant (bekend van Doctor Who). De aankondiging van Jessica Jones is inmiddels dus getoond aan het publiek. De intro mag er wezen, net als de intro van Daredevil. Het aftellen naar 20 november kan dus beginnen.

Nog twee live-action series op Netflix

Jessica Jones is dus serie nummer twee die voortkomt uit de samenwerking tussen Netflix en Marvel. Het is hopen dat deze serie het net zo goed doet als Daredevil. Na Jessica Jones mogen we nog twee live-action series van Marvel verwachten op Netflix. In 2016 zullen Marvel’s Luke Cage en Marvel’s Iron Fist nog op Netflix verschijnen. Het totaal komt dan dus op vier series te staan, waarna de actiefiguren bij elkaar komen in een aparte serie: Marvel’s Defenders. Overigens was het succes van Daredevil zo groot dat hiervan al een tweede seizoen is aangekondigd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?