Laatste nieuws over Netflix

Kärlek & Anarki vernieuwd voor tweede seizoen

Goed nieuws voor de fans van Kärlek & Anarki. We hebben even moeten wachten op de officiële berichtgeving, maar inmiddels is duidelijk dat de Zweedse serie terugkeert voor een vervolg. Dat betekent dat we ons op mogen maken voor een seizoen 2 van Love & Anarchy.

Love & Anarchy

Kärlek & Anarki, ook wel bekend als Love & Anarchy, vertelt het verhaal van Sofie. Ze is werkzaam als adviseur, getrouwd en moeder van twee kinderen. Als ze aan de slag gaat bij een oude uitgeverij om het bedrijf daar te herstructureren, verandert er veel in haar leven. Zo ontmoet ze onder meer de jonge IT’ er Max en de twee komen in een onverwachte en gewaagde flirt terecht. Hun spel zorgt ervoor dat ze hun levens flink onder de loep moeten nemen.

Tweede seizoen

Netflix lanceerde op 4 november het eerste seizoen van Kärlek & Anarki. Inmiddels is duidelijk dat het niet bij één seizoen zal blijven. Netflix heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen en de opnames daarvan beginnen later dit jaar. Gemikt wordt op een release ergens in 2022. Björn Mosten, verantwoordelijk voor de rol van Max, vertelde over seizoen 2 al: “Het wordt ongelooflijk leuk. Ik verlang ernaar om weer te beginnen met opnemen.”

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Kärlek & Anarki seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?