Laatste nieuws over Netflix

Keert Pretty Little Liars binnenkort terug op Netflix?

Pretty Little Liars seizoen 7b Netflix

Het tweede deel van Pretty Little Liars seizoen 7 gaat bijna van start. Op Netflix is de eerste helft van dit laatste seizoen al te zien en het is afwachten of het restant ook vanaf april te volgen is bij de streamingdienst. Een tweet van Netflix geeft goede hoop.

Einde

Het zevende seizoen van Pretty Little Liars is ook het laatste seizoen van deze populaire serie. De zoektocht naar A zou na al die jaren eindelijk tot een einde moeten komen, ook al gaan er inmiddels alweer geruchten over een mogelijk vervolg van PLL. Vooralsnog stevent Pretty Little Liars echter op het einde af.

Pretty Little Liars seizoen 7b op Netflix

Wanneer Pretty Little Liars seizoen 7b precies op Netflix verschijnt is niet bekend. De streamingdienst heeft zelfs officieel nog niets bekend gemaakt, maar op social media vonden we toch een dikke hint. Een vraag van een grote fan van Pretty Little Liars aan Netflix over het zevende seizoen leverde een mysterieuze, maar tegelijkertijd hoopvolle reactie op. De fan vroeg namelijk of Pretty Little Liars seizoen 7 gelijk op Netflix komt, na de uitzending in Amerika. Daarop antwoordde Netflix als volgt: “🤐 (Volgende maand kan je inderdaad iets op Netflix verwachten…)”.

Dit duidt er inderdaad op dat Pretty Little Liars seizoen 7b direct op Netflix verschijnt. Een datum ontbreekt echter nog en ondanks dat dit door het account van Netflix zelf getweet wordt is het nog steeds niet officieel. De kans is echter wel een stuk groter geworden dat het einde direct met Amerika beleefd kan worden. Dat was met het eerste deel van PLL seizoen 7 wel anders. Vorig jaar verschenen hiervan niet wekelijks de afleveringen, maar werden de eerste tien afleveringen in november in één klap toegevoegd. Op dat moment lag Pretty Little Liars al even stil in Amerika.

Pretty Little Liars seizoen 7b lijkt dus wel wekelijks met een nieuwe aflevering op Netflix te verschijnen. In Amerika gaat Pretty Little Liars deel twee op 18 april weer verder. Vanaf 23 april kan er vervolgens verder worden gekeken.

Wil jij hier gelijk van op de hoogte gebracht worden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?