Laatste nieuws over Netflix

Kilgrave keert terug in Jessica Jones seizoen 2

In Jessica Jones seizoen 2 zullen we Kilgrave volgens EW terugzien. In het eerste seizoen was Kilgrave, gespeeld door David Tennant, de schurk waar Jessica Jones het tegen op moest nemen. Hoewel zijn rol uitgespeeld leek, zullen we hem dus ook in het nieuwe seizoen terugzien.

Mensen beheersen

Kilgrave zorgde in het eerste seizoen van Jessica Jones voor een hoop slachtoffers. Zonder moeite kon hij mensen met zijn stem beheersen. Hij hoefde ze maar een opdracht te geven en ze voerden het uit. Zo probeerde hij Jessica Jones terug te pakken.

Hoewel Jessica Jones eigenlijk afscheid had genomen van het leven als superheldin werd ze door Kilgrave gedwongen haar gaven te benutten. In haar omgeving vielen steeds meer slachtoffers en uiteindelijk kwam ze er achter wie hier achter zat: Kilgrave. Met een spannende apotheose kwam het eerste seizoen van Jessica Jones ten einde en leek de rol van Kilgrave afgerond.

Kilgrave in Jessica Jones seizoen 2

Toch weet EW zeker dat Kilgrave ook in Jessica Jones seizoen 2 zal verschijnen. Er zijn namelijk foto’s opgedoken van de opnameset van Jessica Jones seizoen 2 waarop Tennant (Kilgrave) en Krysten Ritter (Jessica) te zien zijn. De Amerikaanse entertainment website vermoedt dat de schurk op zal duiken in flashbacks van Jessica Jones. Ook in het eerste seizoen waren er regelmatig flashbacks te zien en op die manier is er toch nog een rol voor Kilgrave in Jessica Jones seizoen 2 gevonden. Ondanks zijn daden was hij op een bepaalde manier toch geliefd bij de kijker.

Dat heeft ongetwijfeld te maken met de kwaliteiten van David Tennant, die in de rol van Kilgrave kroop. De Britse acteur vervulde de rol uitmuntend en ook in andere series was hij al succesvol. Zo speelt hij een belangrijke rol in Broadchurch en Doctor Who.

Wanneer Jessica Jones seizoen 2 precies op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat het vervolg in 2018 op Netflix moet verschijnen. Eerst volgt eind deze week nog The Defenders, waarin de superhelden samen ten strijde trekken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?