Laatste nieuws over Netflix

Kimmy Schmidt 4 is slotseizoen; gesprekken over afsluitende film

Het vierde seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt wordt het laatste seizoen van de zeer goed ontvangen komedieserie. In totaal werden er al zestien Emmy-nominaties gepakt, waaronder drie voor Outstanding Comedy Serie. Het vierde seizoen dat in 2018 verschijnt is het laatste. Wel wordt er nog gedacht aan een afsluitende film.

Kimmy Schmidt stapt onwetend de wereld in

Kimmy Schmidt (Ellie Kemper) heeft lang onder de grond geleefd omdat ze onderdeel uitmaakte van een sekte. Eenmaal bevrijd wordt ze losgelaten in New York, maar heeft het onschuldige meisje geen idee wat er allemaal om haar heen gaande is. Ze wordt een nanny, krijgt een opmerkelijke huisgenoot Titus en slaat zich al lachend door het leven.

Unbreakable Kimmy Schmidt afsluiten met een film?

Inmiddels zijn we bij het vierde seizoen van deze komedieserie aanbeland, heeft Kimmy in de schoolbanken gezeten en gaat ze nu ‘echt’ aan het werk. Dit is te zien in onderstaande trailer, die tegelijk met het nieuws naar buiten is gebracht.

Het vierde seizoen is opgesplitst in twee delen. De eerste zes afleveringen zullen op 30 mei verschijnen, wanneer de resterende afleveringen komen is nog niet bekend. Ondertussen zijn Netflix en producer Universal Television nog in gesprek om het verhaal af te ronden met een film.

Dit is de trailer van seizoen 4 Unbreakable Kimmy Schmidt

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?