Trailers

Komedie Game Over, Man! verschijnt in maart op Netflix

Netflix heeft de komedie Game Over, Man! aangekondigd. In deze Netflix Original spelen Adam Devine, Anders Holm en Blake Anderson de hoofdrol. Zij waren ook al verantwoordelijk voor het succes van Workaholics en dat succes jaagt Netflix nu na met het drietal. Game Over, Man! verschijnt 23 maart op Netflix.

Shaggy

In de trailer, die hieronder te bekijken is, zien we niet alleen de bekende gezichten van Workaholics. Ook Shaggy duikt op in de trailer. Hij wordt in een hotel in Los Angeles gegijzeld en moet voor het oog van de camera zijn bekendste lines zingen: It Wasn’t Me.

Ook in het hotel zijn Alxx, Darren en Joel. De drie vrienden werken in het hotel en zij komen op het briljante plan om de heldenrol op zich te nemen. In werkelijkheid zijn zij verre van helden en dus groeit Game Over, Man! uit tot een komische film, die qua humor vergelijkbaar zal zijn met Workaholics.

Game Over, Man! op Netflix

Game Over, Man! zal vanaf 23 maart te zien zijn op Netflix. Dat is eerder dan aanvankelijk was aangekondigd. Game Over, Man! zou namelijk eerst op 20 april uitgebracht worden, maar dat is nu dus met een maandje vervroegd. Waarom hiervoor gekozen is, is niet bekend gemaakt door Netflix.

Devine, Holm en Anderson zijn dus de drie bevriende hotelmedewerkers in Game Over, Man! en zij zijn uitgerekend in het hotel aanwezig als er veel internationale sterren aanwezig zijn en er een gijzeling plaatsvindt. Ze grijpen het moment aan om zich onsterfelijk te maken in Los Angeles. Zij zullen de gijzeling beëindigen door heldhaftig op te treden. Ze zijn alleen vergeten dat ze geen helden zijn, maar eenvoudige hotelmedewerkers. Tijdens hun missie mislukt dan ook vrijwel alles.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?