Laatste nieuws over Netflix

Komst El Dragón seizoen 3: Hoop lijkt vervlogen

El Dragón: El Regreso de un Guerrero is één van de meest geliefde Mexicaanse series op Netflix. De twee seizoenen werden in Nederland verslonden en al ruim een jaar wordt er gehoopt op een derde seizoen. De komst hiervan is nog altijd ver weg en de hoop is eigenlijk zelfs vervlogen.

Tragisch einde van seizoen 2

Na het tragische einde van het tweede seizoen van El Dragón, waar Adela besloot zichzelf op te offeren voor Miguel, hoopten de fans van de Mexicaanse reeks op een vervolg. Hoofdrolspeler Sebastián Rulli liet direct na het verschijnen van de tweede reeks weten dat het verhaal nog steeds veel te bieden heeft, maar voegde eraan toe dat het prachtige project tot een einde is gekomen.

Miguel Garza houdt hoop

“Zonder twijfel het beste uit mijn carrière, in elk opzicht. Ik voel me de gelukkigste man en acteur ter wereld omdat ik Miguel Garza het leven heb gegeven en dit onberispelijke verhaal me de beste productieploeg en acteurs heb gedeeld. Ik wil iedereen bedanken voor het feit dat ze een onvergetelijk deel van mijn leven zijn geweest.”

Herhalingen scoren geweldig

Het eerste seizoen bestond al uit 38 afleveringen, seizoen 2 van El Dragón bevatte zelfs 44 episodes. In Latijns-Amerika wordt de reeks ook uitgezonden op televisie en daar zijn de herhalingen net achter de rug. Wederom waren de kijkcijfers uitstekend en herhaalde Rulli nog maar eens zijn hoop dat er een vervolg gaat komen. Inmiddels ligt de productie echter al een kleine twee jaar stil en is er geen enkel uitzicht op een vervolg. De makers van de serie zijn al met nieuwe projecten bezig en doordat heel veel productieschema’s in de war zijn gegooid als gevolg van de pandemie is opnames inplannen een helse klus geworden. De officiële berichtgeving van het cancellen van El Dragón is er niet, maar alleen een wonder lijkt op dit moment nog een seizoen 3 te kunnen leveren.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als El Dragón seizoen 3 toch verschijnt en op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?