Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Behind Her Eyes seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Behind Her Eyes seizoen 2 op Netflix? Gebaseerd op het gelijknamige boek van Sarah Pinborough lanceerde Netflix in februari het eerste seizoen van Behind Her Eyes. De kans dat de serie in de toekomst nog terugkeert voor een tweede seizoen, is uiterst klein. In dit artikel leggen we je uit wat de verwachtingen zijn met betrekking tot een eventueel vervolg van Behind Her Eyes.

Miniserie

De zesdelige serie Behind Her Eyes volgt Louise, een alleenstaande moeder die een affaire begint met haar baas, een psychiater. Ze raakt echter verwikkeld in psychologische spelletjes als ze ondertussen ook bevriend raakt met zijn vrouw. Het duurt dan ook niet lang tot de serie het duistere pad op gaat.

Komt er een Behind Her Eyes seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Behind Her Eyes seizoen 2 op Netflix? Helaas slecht nieuws voor wie uitkijkt naar een tweede seizoen van Behind Her Eyes. Het ziet er namelijk niet naar uit dat we in de toekomst aan de slag kunnen met een vervolg. De serie is tenslotte gebaseerd op de bestseller van Sarah Pinborough. Het verhaal uit het boek is inmiddels afgerond.

Daarnaast heeft Netflix de serie aangeprezen als miniserie. Van dergelijke series verschijnen bij de streamingdienst vaak niet meer dan één seizoen. Gelukkig staan op Netflix wel soortgelijke series. Denk bijvoorbeeld aan de psychologische thriller Gypsy met Naomi Watts in de hoofdrol. Ook daarvan verscheen toentertijd maar één seizoen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Behind Her Eyes seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?