Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Fenix seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Fenix seizoen 2 op Netflix? De streamingdienst is erin geslaagd om de rechten aan te kopen van Fenix. De serie is oorspronkelijk afkomstig van KPN, maar is door de aankoop nu ook te bekijken op Netflix. Voor nu ziet het er niet naar uit dat er een tweede seizoen komt, al zou daar altijd nog verandering in kunnen komen nu Netflix de rechten heeft aangekocht.

Drugswereld in Brabant

Fenix is één van de Nederlandse series die te bekijken is op Netflix en het heeft wel wat weg van Undercover. Het leven in Brabant ziet er weliswaar rustig uit, maar achter de schermen zit een donkere wereld verstopt van goed georganiseerde drugscriminaliteit. Jara en Rens ontdekken die wereld als ze na een lange tijd afwezigheid terugkeren in de provincie.

Terwijl Jara er alles aan wil doen om de naam van haar vader te zuiveren, wil Rens er alles aan doen om afstand te nemen van zijn criminele familie. Een moeilijke taak als ze ondertussen verstrikt raken in een web van de boven- en onderwereld.

Komt er een Fenix seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Fenix seizoen 2 op Netflix? Fenix is afkomstig van KPN, maar Netflix heeft ervoor gekozen de rechten van de serie aan te kopen. KPN maakte tot op heden echter slechts één seizoen. Daarnaast maakte Netflix nog niet bekend of er in de toekomst ook nog andere seizoenen worden besteld.

Voor nu ziet het er dan niet naar uit dat Netflix daarvoor kiest. Mocht er wel een nieuw seizoen worden besteld, lijken we rekening te moeten houden met een release niet eerder dan in 2021. Heeft Fenix je nieuwsgierig gemaakt naar soortgelijke series? Probeer dan ook eens Undercover.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als er toch een Fenix seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?