Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Bridge seizoen 5 op Netflix?

Komt er een The Bridge seizoen 5 op Netflix? Het is over en uit voor de Deens-Zweedse misdaadserie. De serie was de afgelopen jaren razendpopulair, maar na vier seizoenen is het verhaal van The Bridge klaar. We hoeven dan ook geen vijfde seizoen meer te verwachten op Netflix.

Saga

The Bridge is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de beste series uit Scandinavië en daar had Sofia Helin een grote rol in. Sofia kroop voor de misdaadserie in de huid van Saga Norén, een jongedame die werkzaam is bij de politie. Als er een moord wordt gepleegd op de brug tussen Denemarken en Zweden, moet Saga samenwerken met een Deense collega om de moord op te lossen. Al snel blijkt het moeilijke karakter van Saga aardig wat problemen op te leveren, maar naarmate de tijd vordert wordt ze toch een goed team met haar Deense collega.

Komt er een The Bridge seizoen 5 op Netflix?

Komt er een The Bridge seizoen 5 op Netflix? Het antwoord daarop is duidelijk: Nee, er komt geen vijfde seizoen van The Bridge. Maker Hans Rosenfeldt was bang dat de kwaliteit van de show achteruit zou gaan als ze door bleven gaan met The Bridge. “Dit was het verhaal dat we wilden vertellen. Niet alles hoeft voor altijd door te gaan.” Na vier seizoenen is het dan ook klaar voor The Bridge.

Wil je op de hoogte gebracht worden als er meer bekend is over de toekomst van The Bridge op Netflix in Nederland?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?