Laatste nieuws over Netflix

Komt House of Gucci op Netflix?

Komt House of Gucci op Netflix? De film met Lady Gaga en Adam Driver in de hoofdrollen is één van de kaskrakers van het najaar van 2021. Maar wanneer kunnen we de film op de streamingdienst verwachten, of moeten we wachten tot de reeks eerst te zien is geweest op Pathé Thuis?

Ware verhaal rondom modehuis Gucci

Het verhaal van House of Gucci is gebaseerd op het waargebeurde verhaal rondom het Italiaanse modehuis Gucci. Daarvoor is een absolute topcast bij elkaar verzameld. De hoofdrollen zijn dus voor Lady Gaga en Adam Driver, daarnaast zijn Jared Leto, Salma Hayek, Al Pacino en Jeremy Irons ook van de partij.

Moord op Maurizio Gucci

In de jaren’80 en ’90 van e vorige eeuw was het modehuis Gucci een absoluut begrip, met Maurizio Gucci (gespeeld door Adam Driver) als grote gezicht. Het leek lange tijd een sprookje, waarbij hij getrouwd was met de schone Patrizia Reggiani (Lady Gaga). Uiteindelijk zou het eindigen in een bizar drama, want in 1995 zou ze haar inmiddels ex-man laten vermoorden. Het werd een mediaspektakel en nu dus voldoende aanleiding voor een heftige film.

Veel ophef over House of Gucci

Voor Netflix de film House of Gucci ziet verschijnen zal er in ieder geval ontzettend veel over gezegd en geschreven zijn. Toen de film werd opgenomen deelde Lady Gaga een foto vanaf de set. Waar velen direct enthousiast waren, was de familie Gucci des duivels. Dat komt mede doordat Reggiani inmiddels haar straf heeft uitgezeten en ze uiteraard willen dat The Black Widow zoals ze door het leven gaat niet te veel aandacht krijgt.

Komt House of Gucci op Netflix?

Komt House of Gucci op Netflix? Een vraag die velen zullen stellen sinds het moment dat de film in november 2021 in de bioscopen ging draaien. De kans dat House of Gucci op termijn op Netflix staat is groot. Het is alleen de vraag wanneer dit exact zal zijn. Vroeger was het vrij overzichtelijk met grote bioscoopfilms. Die ging nadat ze uit de cinema waren eerst naar dvd’s en vervolgens konden de rechten pas worden gekocht door streamingdiensten. Dat is de laatste jaren toch wel veranderd, mede door de coronapandemie.

Films verschijnen steeds vaker op streamingdiensten en dat zou bij House of Gucci ook kunnen gebeuren. Toch is het wel zo dat deze films vaak in een iets eerder stadium nog te verkrijgen zijn via betaalde routes, denk daarbij aan Pathé Thuis. Daarna komen films zoals House of Gucci pas naar Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer House of Gucci op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?