Laatste nieuws over Netflix

La Casa de Papel seizoen 5: Is Berlin dan toch nog in leven?

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een vijfde en tevens laatste seizoen van La Casa de Papel. De Spaanse hitserie keert nog één keer terug. De grote vraag is nu of één van de sterren van La Casa de Papel misschien wel een hint heeft gedropt over zijn lot. Gesproken wordt inmiddels over dat Berlin misschien dan toch nog leeft.

Toch overleefd?

Sinds de dood van Berlin in het tweede seizoen van La Casa de Papel vragen kijkers zich al af of hij het misschien toch heeft overleefd. De acteur heeft nu zelf olie op het vuur gegooid door op Instagram een bericht te plaatsen waardoor kijkers van de hitserie zich opnieuw ernstig afvragen of Berlin misschien dan toch nog leeft.

Kijkers van de serie hebben Berlin in het tweede seizoen van La Casa de Papel dood zien gaan. Sindsdien hoopt een deel van de fans vurig op een terugkeer van Berlin. Dat gebeurde al enigszins door flashbacks, maar de acteur heeft nu door middel van een Instagram-post gehint op een definitieve terugkeer.

Het heden

Pedro Alonso, de acteur die voor La Casa de Papel in de huid kruipt van Berlin, deelde op Instagram een post. Daarin viel te lezen: “Monty en Python, duidelijk. Niet het verleden, niet de toekomst. Het heden.” Sindsdien denken kijkers van de Spaanse hitserie dat Berlin terugkeert. Wanneer we op Netflix aan de slag mogen met het vijfde seizoen, is nog onduidelijk. Naar verwachting volgt het slotseizoen in 2021.

Wil je direct weten wanneer er meer bekend is over La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pedro Alonso (@pedroalonsoochoro)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?