Laatste nieuws over Netflix

Derde seizoen LOVE is komend voorjaar het slotseizoen

De komedie LOVE keert in maart terug voor het derde seizoen. Bij de bekendmaking van de releasedata is ook direct naar buiten gebracht dat het derde seizoen ook gelijk de laatste zal zijn. De afrondende episodes verschijnen op 9 maart op Netflix en op Valentijsdag is ook de trailer gelanceerd.

Aparte verhouding tussen Mickey en Gus

In LOVE draait het om de aparte verhouding tussen Mickey Dobbs (Gillian Jacobs) en Gus Cruikshank (Paul Rust). Zij is een volslagen losbol die het niet zo nauw neemt met haar vriendjes, terwijl hij een veel te serieuze leraar is van een tieneractrice.

Met pijn en moeite weet hij haar door alle staatsexamens te krijgen en ondertussen probeert hij Mickey voor zich te winnen. Dat gaat alleen zo klunzig dat het vanzelf grappig wordt. Gaandeweg de serie ontstaat er toch een verhouding tussen de twee, maar blijven Mickey en Gus vaak op totaal andere golflengtes zitten.

LOVE seizoen 3 rondt het verhaal af

Schrijver en producer Judd Apatow heeft naar buiten gebracht dat het verhaal van LOVE na drie seizoenen zal worden afgerond. “Ik ben erg enthousiast over het nieuwe seizoen. Ik denk dat het ons zoetste en grappigste seizoen is. Het rondt het verhaal ook op een mooie wijze af.”

Namens Netflix laat Cindy Holland, vice president van de original series, weten dat ze heel blij zijn met de serie. “Drie jaar lang hebben de kijkers kunnen lachen en huilen met Mickey en Gus. Ook over het slotseizoen zijn we heel tevreden.” Dit zullen we dus kunnen gaan bingen op vrijdag 9 maart en op Valentijnsdag is alvast de trailer naar buiten gebracht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?