Laatste nieuws over Netflix

Luke Cage na Iron Fist eveneens gecanceld

Seizoen 2 van Luke Cage Netflix

Luke Cage zal niet terugkeren voor een derde seizoen. Het gaat namelijk opeens hard met de Marvel-series op Netflix. Werd vorige week bekend dat Iron Fist geen derde seizoen zal krijgen, dat geldt dus ook voor Luke Cage.

Geruchten over samensmelting

De afgelopen week waren de geluiden juist dat Luke Cage wel terug zou keren én Iron Fist zelfs een rol in de serie zou krijgen. Eerder verscheen Iron Fist al in losse episodes van Luke Cage en de directie van Marvel liet weten dat Iron Fist niet uit het Marvel-universum zou verdwijnen. De koppeling werd snel gemaakt, maar bleek onjuist te zijn. Allebei de series stoppen namelijk

Helft van The Defenders onthoofd

Marvel en Netflix begonnen hun gezamenlijke avontuur met The Defenders. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist zouden allemaal een eigen seizoen krijgen, met als slotstuk een gezamenlijk seizoen. Door het succes kregen alle personages echter meerdere seizoenen. Van Daredevil verscheen afgelopen vrijdag het derde seizoen, van Jessica Jones is deze in productie. Ook werd er nog een spin-off gelanceerd van The Punisher, waarvan een tweede seizoen onderweg is. Nu zijn dus twee van de vier Defenders inmiddels van de radar verdwenen.

Seizoen 3 Luke Cage niet uitvoerbaar

Marvel en Netflix laten in een gezamenlijk statement weten dat Luke Cage niet terugkeert. Variety meldt daarbij dat er wel gesprekken zijn gevoerd over een derde seizoen, maar Netflix uiteindelijk concludeerde dat het niet uitvoerbaar was. Of Daredevil en Jessica Jones nog wel verder zullen gaan na een derde seizoen is de vraag, dit zijn wel de twee meest populaire Marvel-series op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?