Laatste nieuws over Netflix

Makers Fauda komen met Vlaamse serie Diamonds

De makers van Fauda zijn door Netflix gecontracteerd en hebben een eerste project. Daarvoor maken ze de reis naar België. Diamonds zal zich namelijk af gaan spelen in de havenstad Antwerpen. Het wordt een co-productie van Netflix en de VRT.

Diamonds

Yuval Yefet en Rotem Shamir zijn de gelauwerde makers van Fauda. Deze Israëlische serie werd al snel opgepakt door Netflix en inmiddels een aantal seizoenen onderweg. Nu komt het tweetal met een nieuwe serie, Diamonds. Het eerste seizoen zal bestaan uit acht afleveringen van 50 minuten. Bijzonder aan de reeks zal zijn dat het zich afspeelt in drie talen: Nederlands, Engels en Jiddisch. Diamonds zal in 2022 verschijnen en te zien zijn op zowel Netflix als de Belgische omroep VRT.

Invloedrijke diamanthandelaars van Antwerpen

Het misdaaddrama vertelt het verhaal van een trotse, eeuwenoude wereld waar wordt gevochten om te overleven in een nieuwe, snel veranderende realiteit. Diamonds zoomt in op de familie The Wagners, één van de meest invloedrijke diamanthandelaars van Antwerpen. Wanneer hun jongste zoon zelfmoord pleegt, keert de afgezonderde broer Noah terug om de leiding van het familiebedrijf over te nemen. Tijdens deze wanhopige poging gebruikt hij allesbehalve orthodoxe methoden om zichzelf en zijn familie te redden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?