Laatste nieuws over Netflix

Master of None seizoen 2 is aanstaande op Netflix

Master of None seizoen 2 Netflix

Master of None komt terug met seizoen 2 op Netflix. Aziz Ansari heeft de releasedatum bekend gemaakt. In 2015 ging de komische serie van Ansari met het eerste seizoen van start. Daarin speelt hij acteur Dev die aan de bak probeert te komen, maar eigenlijk niet zo goed weet welke kant hij op moet met zijn leven.

New York

Master of None speelt zich af in New York. Daar probeert Dev rollen te scoren als acteur. Meestal moet genoegen nemen met rolletjes in reclames, maar hij hoopt op een serieuze kans in een film. De vragen die Dev heeft bespreekt hij vaak met zijn drie vrienden en later in seizoen 1 zijn vriendin.

Master of None seizoen 2 op Netflix

Het eerste seizoen van Master of None verscheen alweer een tijd geleden op Netflix. Master of None verscheen in het najaar van 2015 en bijna anderhalf jaar later volgt Master of None seizoen 2. In een korte video maakte Ansari bekend dat hij met Dev vanaf 12 mei terug is met het nieuwe seizoen. Net als seizoen 1 telt Master of None seizoen 2 tien afleveringen van ongeveer een half uur.

In Master of None seizoen 2 keert Dev terug van een lange reis. Terug in New York wordt hij vrijwel direct geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Familie, werk en een complexe relatie zijn zaken waar hij in seizoen 2 mee om moet zien te gaan. Uiteraard pakt Dev dit op geheel eigen wijze aan en dat gaat weer voor boeiende momenten zorgen.

Het eerste seizoen van Master of None werd erg goed ontvangen. Niet alleen wordt de serie door gebruikers van IMDb beoordeeld met een 8.2, maar ook ontving Master of None diverse nominaties. Zo werd Aziz Ansari genomineerd voor een Golden Globe in de categorie Beste Acteur in een komische serie en ontving Master of None vier nominaties voor de Emmy Awards. Uiteindelijk ging er één Emmy naar Master of None. De schrijvers Aziz Ansari, Alan Yang en Samuel Valle ontvingen de prijs in de categorie Outstanding Writing for a Comedy Series. Bekijk hieronder de aankondiging van Master of None seizoen 2.

Krijg jij onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?