Laatste nieuws over Netflix

Metrokaart gidst je handig door seizoenen Friends

Wij moeten iets langer wachten, maar in Amerika en Canada hoeven ze nog maar twee nachtjes te slapen: de tien complete seizoenen van Friends verschijnen per 1 januari op Netflix. In Nederland zijn wij later in 2015 aan de beurt.

Geduld is voor ons dus het toverwoord, maar in Amerika en Canada verheugen ze zich al op 1 januari om de populairste sitcom ooit in één ruk te bekijken. Wij moeten toegeven: die enthousiasme werkt aanstekelijk, laat Friends maar zo snel mogelijk online komen op Netflix in Nederland.

Tien seizoenen Friends, dat is nogal wat natuurlijk. Om precies te zijn 236 afleveringen, van ongeveer 25 minuten per aflevering. Je kunt ze natuurlijk van begin tot eind allemaal kijken, maar als echte Friends fan kun je ook zomaar wat favorieten hebben. Een fanaccount van Friends heeft daarom een leuke map gemaakt, gebaseerd op de metrokaart van Manhatten (waar Friends zich afspeelt). Hier staan de afleveringen op en kun je zelf een leuke route bepalen van afleveringen die jij direct wil zien, zodra Netflix ook in Nederland is.

B6Eapj8IYAIrQRZ

Op dit moment weten we helaas niet wanneer Friends in Nederland te zien zal zijn op Netflix. Wel werd een paar maanden geleden al bekend dat het zeker is dat het ergens in 2015 online zal verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?