Laatste nieuws over Netflix

Monster: The Jeffrey Dahmer Story nieuwe project voor Ryan Murphy

Netflix heeft groen licht gegeven voor Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Deze limited serie zal gemaakt worden door Ryan Murphy, waarmee hij weer een interessant project erbij heeft. Jeffrey Dahmer is één van de meest gevreesde seriemoordenaars van de Verenigde Staten.

Jeffrey Dahmer: The Milwaukee Cannibal

In totaal heeft Jeffrey Dahmer minimaal zeventien moorden op zijn naam staan. Hij werd ook wel The Milwaukee Cannibal genoemd, die van zijn slachtoffers seksslaven wilde maken en ze vermoordde op de meest lugubere wijzes. De zaak heeft diepe sporen achtergelaten, ook door de nalatigheid van de politie.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Er wordt nu een tiendelige serie gemaakt over Dahmer, genaamd Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Daarvoor is met Richard Jenkins ook een eerste acteur vastgelegd, hij zal de vader van Jeffrey spelen. Wie de rol van Dahmer op zich neemt is nog niet bekend. De serie zal de periode van begin jaren’60 tot zijn arrest begin jaren’90 volgen. Het is voor Murphy opnieuw een serie met een luguber laagje.

Murphy is druk aan de slag

Eerder maakte hij tenslotte al American Horror Story en voor Netflix de serie Ratched. Ook met waargebeurde verhalen weet hij raad, dat liet Murphy al zien met twee zeer succesvolle verhalen in American Crime Story. Voor Netflix werkt hij hiernaast aan The Politician, verscheen in het voorjaar Hollywood en komt in december de musical The Prom.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?