Trailers

Murder Mystery 2: Van tropisch eiland naar Eiffeltoren in Parijs

Het vervolg op Murder Mystery is aanstaande. Adam Sandler en Jennifer Aniston staan voor een nieuw avontuur en in maart zal de film te zien zijn. Nu is de trailer verschenen, waarin duidelijk wordt dat het stel opnieuw heel wat ongeluk op hun hals haalt!

Reis door Europa

In de eerste film werden Nick en Audrey Spitz tijdens hun verlate huwelijksreis door Europa verdacht van moord. Het was aan de politieagent en kapster om uit te zoeken wie er daadwerkelijk verantwoordelijk was. Het slotstuk gaf gelijk voeding voor een vervolg, want de twee stapten in de Orient Express! We hoeven echter geen Agatha Christie verhaal te verwachten, want het zal opnieuw een flinke rondreis worden.

Maharadja wordt ontvoerd

Nick en Audrey Spitz worden uitgenodigd voor de bruiloft van de Maharadja, op een schitterende privé-eiland. Alles lijkt goed te gaan, tot de bruidegom wordt ontvoerd. Duidelijk is dat de twee het ongeluk op zich afroepen en moeten weer de klus zien te klaren. En dat brengt ze naar Parijs, waar het bundelen wordt aan de Eiffeltoren. Op 31 maart is Murder Mystery 2 te zien op Netflix, nu is er alvast de trailer.

Bekijk de trailer van Murder Mystery

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?