Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Tonio

Hoe kun je je leven voortzetten als je enige zoon is overleden? Dat is het grote verdriet waar de ouders van Tonio van der Heijden mee worstelen in de film Tonio uit 2016. Lukt het ze om ondanks alles door te gaan met hun leven?

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: De Schippers van de Kameleon.

Bella Donna’s op Netflix

Tonio van der Heijden overlijdt op 23 mei 2010 op 21-jarige leeftijd nadat hij door een auto geschept wordt. Hij wordt nog in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar hulp mag niet meer baten. Zijn ouders verliezen daarmee de enige zoon die ze hebben en zijn overlijden verandert hun leven drastisch.

Zijn ouders kunnen maar moeilijk omgaan met het verlies van Tonio en ze merken al gauw dat alles in hun leven ze maar aan één ding herinnert: Tonio. Lukt het de ouders om het verlies van Tonio een plekje te geven en tegelijkertijd hun eigen leven niet kwijt te raken door hun constante verdriet?

Trailer Tonio

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?