Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Wiplala

Nu de zomervakantie in Nederland is begonnen, is het tijd voor een familiefilm als Nederlandse Film Tip. Voor deze week hebben we gekozen voor Wiplala, een film vanaf 6+ die zeker het kijken eens waard is.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Wiplala.

Wiplala op Netflix

In Wiplala draait het allemaal om de familie Blom. Onderwijzer Blom doet er alles aan om zijn dochter Nella Della en zoon Johannes goed op te voeden. Als Johannes op een dag achter een pot pindakaas een klein mannetje vindt, weet hij nog niet wat de gevolgen van zijn aanwezigheid zullen zijn.

Het kleine mannetje, Wiplala genaamd, kan toveren. Als hij zijn toverkunsten per ongeluk gebruikt om de familie Blom net zo klein te maken als hijzelf, beleeft het gezin een groot avontuur. Lukt het ze ooit weer om normaal te worden?

Trailer Wiplala

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?