Laatste nieuws over Netflix

Opnames eerste Nederlandse Netflix serie Ares van start gegaan

We hebben er even op moeten wachten, maar de opnames van de eerste Nederlandse Netflix Original zijn eindelijk van start gegaan. De serie heet Ares en wordt nog dit jaar op Netflix verwacht. Tegelijkertijd met het nieuws dat de opnames van start zijn gegaan, is ook direct de cast bekendgemaakt.

Ares

Ares is de eerste Nederlandse Netflix Original die we mogen verwachten. De serie is afkomstig van productiebedrijf Pupkin en wordt geproduceerd door Pieter Kuijpers, Iris Otten en Sander van Meurs. Het gaat om een achtdelige psychologische horrorserie waarin de beste vrienden Rosa (Jade Olieberg) en Jacob (Tobias Kersloot) centraal staan. Als ze worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam, besluiten ze de uitnodiging te accepteren. Ze komen terecht in een wereld vol rijkdom en macht, maar weten dan nog niet dat demonische geheimen uit het Nederlands verleden een grote rol spelen.

Naast dat Jade Olieberg en Tobias Kersloot een rol hebben in Ares, bestaat de cast verder uit: Lisa Smit (Carmen Zwanenburg), Robin Boissevain (Roderick van Hall), Frieda Barnhard en Rifka Lodeizen. Laatstgenoemde won in haar carrière al een Gouden Kalf en kroop recent voor Judas in de huid van Astrid Holleeder. Voor de serie zijn Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn aangesteld als regisseurs en Winchester McFly (Bankier van het Verzet) met Michael Leendertse aan de leiding was verantwoordelijk voor het script.

Nederlandse Netflix Original Serie Ares

De eerste Nederlandse Netflix Original genaamd Ares mogen we nog dit jaar bij Netflix verwachten. De opnames zijn inmiddels in volle gang in Amsterdam. Een precieze releasedatum voor Ares is nog niet bekend gemaakt. Dat gebeurt ongetwijfeld zodra de opnames zijn afgerond.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als Ares op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?