Laatste nieuws over Netflix

Nederlandse serie Toon aangekocht door Netflix

Toon Netflix

De serie Toon zal binnenkort te zien zijn op Netflix. De Nederlandse reeks is door de streamingdienst aangekocht om wereldwijd uit te zenden. Toon is een serie met Joep Vermolen in de hoofdrol.

Joep Vermolen

Toon is gemaakt door KPN en op hun on-demand kanaal al uitgezonden in 2016 en 2017. Nu komt het dus ook naar Netflix. De komedie gaat over een sociaal onhandige muzikant, genaamd Toon. Joep Vermolen vertolkt hem en was ook te zien bij de bekendmaking door Netflix. Toon wordt tegen wil en dank beroemd en daar speelde Netflix op in. De castleden van La Casa de Papel herkenden Toon namelijk, zoals te zien is in onderstaand filmpje.

Wanneer komt Toon op Netflix?

In Toon zijn onder meer rollen weggelegd voor Katja Schuurman, Kees Tol, Bram Moszkowicz, Kim Feenstra, Chris Zegers, Diederik Ebbinge en Pepijn Schoneveld. De twee seizoenen werden enthousiast ontvangen en in 2017 zelfs genomineerd voor de Golden Nymph.

Toch is de serie nog relatief onbekend bij het grote publiek, omdat het dus alleen te zien was op KPN Presenteert. Netflix gaat daar nu verandering in brengen. De vraag is alleen wanneer komt Toon op Netflix? Hierover heeft de streamingdienst nog geen uitsluitsel gegeven, behalve de melding ‘binnenkort’.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?