Laatste nieuws over Netflix

Netflix bestelt alvast A Series of Unfortunate Events seizoen 3

Netflix heeft alle vertrouwen in A Series of Unfortunate Events. Van de Netflix Original is nu namelijk ook al het derde seizoen besteld. Halverwege maart werd al bekend dat het tweede seizoen besteld was door de Streamingdienst.

Boeken verfilmd

A Series of Unfortunate Events is gebaseerd op de boeken van schrijver Lemony Snicket. In seizoen 1 van A Series of Unfortunate Events, uitgekomen in januari 2017, werden de eerste vier boeken belicht. De andere boeken komen dus ook in de nieuwe seizoenen aan bod.

A Series of Unfortunate Events seizoen 3 op Netflix

A Series of Unfortunate Events seizoen 3 is door Netflix besteld, nog voordat het tweede seizoen is verschenen. Seizoen 2 wordt namelijk pas begin 2018 op Netflix verwacht. Wanneer A Series of Unfortunate Events dan moet verschijnen is niet bekend, maar dat wordt vermoedelijk in de loop van 2018 of begin 2019. Met het bestellen van A Series of Unfortunate Events seizoen 3, wat volgens The Hollywood Reporter inmiddels bevestigd is, geeft Netflix wel een duidelijk signaal af. De streamingdienst gaat er hier namelijk voor zorgen dat alle boeken verfilmd worden.

A Series of Unfortunate Events is een snedige dramaserie over de Baudelaire’s, een stel weeskinderen. De ouders zijn omgekomen bij een brand en de kinderen komen in handen van Count Olaf (gespeeld door Neil Patrick Harris, bekend als Barney Stinson in How I Met Your Mother). Al snel blijkt dat hij niets om de kinderen geeft, maar uit is op de erfenis van de ouders van de Baudelaire’s. De kinderen zijn slim en krijgen in de gaten dat Count Olaf niet te vertrouwen is. Ze gaan op zoek naar andere adoptiehuizen en komen uiteindelijk bij een kostschool terecht. Count Olaf laat het hier uiteraard niet bij zitten. Hier zal seizoen 2 op voortborduren. Het tweede seizoen liefst vijf boeken behandelen (vijf tot en met negen). Het derde seizoen beslaat boeken tien, elf, twaalf en het slotstuk dertien.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?