Laatste nieuws over Netflix

Netflix bevestigt komst derde seizoen Sky Rojo: ‘The Final Chase’

Het hing natuurlijk al wel eventjes in de lucht gezien het succes van de serie, maar inmiddels is het ook bevestigd: er komt een derde seizoen van Sky Rojo op Netflix. De streamingsdienst verklapt verder dat dit deel ‘The Final Chase’ gaat heten, waarmee geïnsinueerd wordt dat het ook gelijk het slotseizoen van de Spaanse drama/actieserie is.

The Final Chase

Seizoen 2 van Sky Rojo werd net als het eerste erg goed bekeken door de fans. Het was dan ook niet meer de vraag óf, maar vooral wannéér Netflix een derde deel aan zou gaan kondigen. Dat gebeurde vanmiddag, via Twitter.

In seizoen 3 gaat de achtervolging van Romeo en zijn handlanger Moisés, die de dood van zijn broertje Christian wil wreken, op de drie ontsnapte prostituees Coral, Wendy en Gina dus verder. En getuige de titel ‘The Finale Chase’ gaat die ook tot een einde komen. De grote vraag is of dat op een positieve manier voor het drietal vrouwen gaat eindigen, of op een negatieve.

In de eerste twee seizoenen ontsnapten Coral, Wendy en Gina al meerdere keren aan de dood. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 3 gaat komen, maar zeker is dat fans van de serie nu al niet meer kunnen wachten. Vermoedelijk moeten we tot ongeveer medio 2022 geduld hebben.

Aankondiging Sky Rojo seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?