Netflix Daily

Netflix Daily: Haaienfilm Deep Fear in aantocht en laatste beelden Lift

Deep Fear zal rechtstreeks naar Netflix komen en deze maand al te zien op de streamingdienst. Volgende week is het ook tijd voor Lift, waar nieuwe beelden van zijn verschenen.

Deep Fear komt rechstreeks naar Netflix

De film Deep Fear is in de Benelux niet in de bioscoop verschenen, maar zal rechtstreeks op Netflix verschijnen. Op 29 januari is het zover dat de haaien op ons af komen. Naomi wordt geconfronteerd met gevaren boven en onder het oppervlak van de oceaan wanneer haar solo-zeiltocht in het Caribisch gebied een gevecht om te overleven wordt.

Nieuwste en laatste beelden Lift

Op 12 januari verschijnt Lift en Netflix heeft nu een nieuwe trailer gedeeld. Een internationale roofbende, onder leiding van Cyrus Whitaker (Kevin Hart), waagt zich aan een klus om 500 miljoen dollar aan goud uit een passagiersvliegtuig te stelen op 40.000 voet.

Makers Virgin River bevestigen opnameschema voor seizoen 6

Fans van Virgin River mogen zich opmaken voor een zesde seizoen van de serie. Toch was er lange tijd niets bekend over wanneer de opnames zouden plaatsvinden. Daar is nu verandering in gekomen, want de makers van Virgin River hebben aangegeven dat de opnames gepland staan voor februari 2024.

Lees alles over Virgin River

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van december

De stemmen zijn geteld en de vijf winnaars van december zijn bekend. Jullie hebben de afgelopen dagen gestemd op onze site voor de favorieten in de categorieën beste nieuwe serie, beste nieuwe seizoen, beste film, beste docu en beste non-scripted titel. Hieronder de vijf winnaars en alle podiumklanten!

Lees alles over de beste van december

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Like Flowers in Sand (1 seizoen) Romance 2023 2024-01-03

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?