Netflix Daily

Netflix Daily: Sportseries krijgen tweede seizoen en Bobby Brown-film Damsel uitgesteld

Fans van Millie Bobby Brown moeten iets langer wachten op Damsel. De release van deze film is namelijk uitgesteld. Ondertussen gaat Netflix aan de slag met nieuwe seizoen van sportseries.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Millie Bobby Brown-film Damsel uitgesteld

De film Damsel werd rond de jaarwisseling bij de grote lijst aan films voor 2023 aangekondigd door Netflix. Deze thriller met Millie Bobby Brown in de hoofdrol stond gepland voor 13 oktober van dit jaar. De streamer heeft nu bevestigd dat de releasedatum is opgeschoven. Een reden hiervoor is niet gegeven, de opnames zijn namelijk al geweest. De film zal echter nu in 2024 verschijnen.

Full Swing en Break Point krijgen tweede seizoenen

De sportdocumentaires doen het erg goed op Netflix. Zo is Formula 1: Drive to Survive al jaren een succesnummer en nu zijn er andere sporten toegevoegd. Recent zijn Break Point en Full Swing verschenen, het tweede deel van het eerste seizoen zal van beide reeksen in juni verschijnen. Daar blijft het niet bij, want Netflix heeft nu laten weten dat de golf- en tenniswereld nogmaals worden gevolgd. Seizoen 2 van beide series kun je in 2024 verwachten.

Fanfavoriet Tom Jackson uit Queer Eye overleden op 63-jarige leeftijd

Treurig nieuws vanuit het Queer Eye-kamp. Tom Jackson is namelijk op 63-jarige leeftijd overleden. Hij was te zien in de allereerste aflevering van de realityserie, waarin Tom direct een fanfavoriet werd. De makers van Queer Eye hebben het nieuws zelf naar buiten gebracht.

Lees alles over Tom Jackson

Ted Danson en The Good Place-bedenker komen met nieuwe komedieserie

The Good Place is één van de beste komedieseries van het afgelopen decennium. Nu gaat een belangrijk deel van de cast aan een nieuwe reeks werken. Bedenker Mike Schur en Ted Danson werken namelijk aan The Mole Agent.

Lees alles over The Mole Agent

Het nieuwe aanbod van gisteren:

You (4 seizoenen) Thriller 2023 7.7 2023-03-09
The Interest of Love (1 seizoen) Romance 2022 7.2 2023-03-09

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?