Netflix Daily

Netflix Daily: Horrorfilm Smile en biografie over Julio Iglesias

De film Smile komt naar Netflix en er wordt ondertussen hard gewerkt aan een biografie over een levende legende: Julio Iglesias.

Horrorfilm Smile staat spoedig op Netflix

De film Smile komt naar Netflix. De streamingdienst heeft deze angstaanjagende horrorfilm uit 2022 aangekocht en zal deze op 8 maart aan het aanbod toevoegen. Nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter te maken met onheilspellende gebeurtenissen.

Biografie over Julio Iglesias onderweg

Opnieuw zal het levensverhaal van een bekende artiest verfilmd gaan worden. Netflix deed dit al met onder meer Selena en nu is Julia Iglesias aan de beurt. De inmiddels tachtigjarige laat weten volledig weten mee te werken aan de serie, waarin zijn leven en muziek zal worden belicht. Wie Iglesias zal gaan spelen is nog niet bekend.

Nog meer problemen voor Emily in Paris: “Hier niet welkom”

Nog meer slecht nieuws voor Emily in Paris. Nadat eerder al bekend werd dat de opnames flink wat vertraging heeft opgelopen, blijken er nu nog meer hobbels op de weg. Inwoners van Parijs zijn namelijk helemaal klaar met de Netflix-serie. Zij laten hun ongeloof massaal horen. Op bepaalde plekken in de hoofdstad van Frankrijk is namelijk met graffiti op de muur gespoten: ‘Emily is hier niet welkom’ en dat is niet zonder reden.

Lees alles over Emily in Paris

Virgin River seizoen 6 vertraagd: Release laat nog lang op zich wachten

Slecht nieuws voor fans van Virgin River. Nadat eerder bekend werd wanneer de opnames van seizoen 6 plaatsvinden, is nu bekendgemaakt dat we nog lang moeten wachten tot we ook daadwerkelijk met de afleveringen aan de slag kunnen. Dat blijkt nog later te zijn dan eerder gedacht. Fans hoopten namelijk dat we aan het einde van dit jaar konden genieten van gloednieuwe afleveringen van Virgin River, maar dat blijkt niet haalbaar.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Captivating the King (1 seizoen) Romance 2024 2024-02-11
Doctor Slump (1 seizoen) Romance 2024 2024-02-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?