Netflix Daily

Netflix Daily: Geen gratie voor Making a Murderer-Dassey, docu Team Movistar

Brendan Dassey uit Making a Murderer krijgt toch geen gratieverzoek. Daarnaast komt er een documentaire aan over Team Movistar en is een tweede seizoen aangekondigd voor Groene Eieren met Ham.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Toch geen gratie in Making a Murderer-zaak

Even leek er schot in de zaak uit de Netflix-docu Making a Murderer. Zo werd er onder meer een gratieverzoek ingediend voor de zwakbegaafde Brendan Dassey. Hij bekende op zestienjarige leeftijd betrokken te zijn geweest bij de verkrachting en moord op fotografe Teresa Halbach. Volgens Brendans team werd hij echter gedwongen om die verklaring te doen.

Een nieuwe gratieverzoek leverde echter niets op. Het verzoek is van tafel geschoven vanwege twee redenen. De eerste is dat hij nog niet lang genoeg vastzit en de tweede is dat hij zich na de veroordeling had moeten laten inschrijven als misbruiker. Dat heeft hij echter niet gedaan.

Serie over Team Movistar op komst op Netflix

Netflix blijkt achter de schermen te werken aan een nieuwe documentaireserie. Het gaat om een docu over het Spaanse wielerteam Movistar dat ons een kijkje achter de schermen geeft. De serie bestaat uit zes afleveringen en neemt ons mee naar het team in 2019. In 2020 wordt de documentaire op Netflix verwacht.

Groene Eieren met Ham krijgt tweede seizoen

Goed nieuws voor de fans van Groene Eieren met Ham. Netflix heeft bekendgemaakt dat er een tweede seizoen wordt besteld van de reeks. Het tweede deel bestaat opnieuw uit tien afleveringen en neemt de hoofdpersonen mee rond de wereld, buiten hun comfortzone.

Quiz! Ben jij klaar voor You seizoen 2?

You wordt bijna voorzien van een tweede seizoen. De serie krijgt op 26 december trouwens nieuwe afleveringen. Maar ben jij al helemaal klaar voor het vervolgseizoen van de reeks? Door middel van deze You quiz kun je bewijzen dat je alles nog weet over het eerste seizoen en klaar bent voor het tweede deel.

Lees alles over You

Belgische reeks De Bende van Jan de Lichte in januari te zien

Netflix heeft De Bende van Jan de Lichte aangekondigd voor januari. Deze Belgische historische dramaserie wordt door de streamingdienst omschreven als ‘het Belgische antwoord op Peaky Blinders’. De verwachtingen zijn dus hoog.

Lees alles over De Bende van Jan de Lichte

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?