Netflix Daily

Netflix Daily: Teaser van tweede Rebel Moon-film en spel over film én Squid Game

Rebel Moon is gelanceerd en zal de komende jaren – als het aan Netflix ligt – doorvliegen. De teaser van de tweede film is alvast te zien. In januari komt er ook een spel over Rebel Moon, net zoals over Squid Game.

Teaser van tweede Rebel Moon-film

Rebel Moon is los. De eerste film verscheen afgelopen week, waarin het verhaal van Zack Snyder werd uitgezet. De eerste slag lijkt dan wel te zijn gewonnen door de rebellen, maar eigenlijk is dit pas het begin. Zoveel werd wel duidelijk in de laatste minuten van de film. Op 19 april komt het vervolg; Rebel Moon Part II The Scargiver. De teaser is nu alvast te zien.

Spel over Rebel Moon en Squid Game

Nog meer Rebel Moon-nieuws, want in januari zal er een groot spel worden gelanceerd over de filmreeks. Het is niet de enige grote titel waar een spel op Netflix zal verschijnen. Vanaf januari is het namelijk ook mogelijk om Squid Game te gaan spelen. De exacte releasedata laten nog op zich wachten.

Netflix-film The Kitchen over het Londen van de toekomst

Netflix komt in januari al met een nieuwe ‘dystopische’ Sci-Fi-film. Dat is een hele mondvol, maar misschien is de titel, The Kitchen, wat makkelijker. The Kitchen neemt je mee naar het Londen van de toekomst, en dat is geen fijne plek. De aankomende film heeft nu een nieuwe trailer gekregen.

Lees alles over The Kitchen

Deze 24 series zijn in 2023 door Netflix gecanceld

Netflix lanceert ieder jaar ontzettend veel films en series en hoe graag de streamingdienst overal een succes van wil maken zijn er ook miskleunen bij. Zo besloot Netflix ook dit jaar om een aantal series te stoppen. De teller eindigde op 24 series die zijn gecanceld.

Lees alles over alle gecancelde series

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Single’s Inferno (3 seizoenen) Reality 2023 7.1 2023-12-26
Love Like a K-Drama (1 seizoen) Reality 2023 2023-12-26
Tack Och Förlat Drama 2023 2023-12-26
Predestination Sci-Fi 2014 7.4 2023-12-26
Kho Gaye Hum Kahan Drama 2023 2023-12-26

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?