Laatste nieuws over Netflix

Netflix koopt lading ‘Hallmark-achtige’ kerstfilms aan

Kerstfilm liefhebbers hoeven dit jaar toch niet in de kou te zitten op Netflix. De streamingdienst gooide de afgelopen jaren heel veel eigen films- en series onze kant op, maar ditmaal stokt de teller. Dat is nu opgelost doordat er een flinke lading kerstfilms is aankocht waar we bij kunnen gaan wegzwijmelen.

Opnames liggen stil?

Waar de afgelopen jaren er zeker een tiental kerstfilms per najaar door Netflix werden gelanceerd, blijft de teller dit jaar steken op twee Amerikaanse titels en één Noorse. De noodklok werd al geluid, want is dit een tijdelijk probleem doordat de opnames gewoon niet konden worden afgemaakt door de stakingen of is er een koerswijziging? In ieder geval kunnen we nu opgelucht adem halen met de komst van heel veel films.

Great American Family

Netflix heeft namelijk een deal gesloten met Great American Family. Dit is een Hallmark-achtige zender waar vooral romantische dramafilms en series worden uitgezonden. Er staan voor 1 december liefst zeven films gepland om te worden toegevoegd. Het gaat om Catering Christmas, Christmas at the Drive-In, I’m Glad It’s Christmas, A Merry Christmas Wish, B&B Merry, Fall Into Winter en A Brush with Christmas. Nog even wachten dus en de hele decembermaand wordt dikke kerstpret!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?