Laatste nieuws over Netflix

Netflix lanceert eerste beelden Star Trek Discovery

Star Trek Discovery komt dit najaar eindelijk uit en Netflix heeft de eerste beelden vrijgegeven. De CBS-serie heeft nog geen officiële startdatum, maar de Amerikaanse zender heeft wel aangegeven dat het in het najaar zal zijn. Netflix heeft de wereldwijde streamingrechten, waardoor we tegelijk zullen lopen met de uitzendingen in de Verenigde Staten.

Star Trek Discovery liet lang op zich wachten

De productie van de nieuwste serie uit de Star Trek-reeks liet flink op zich wachten. Het was oorspronkelijk de bedoeling dat begin dit kalenderjaar Discovery al zou beginnen, maar vooral het vertrek van Bryan Fuller als showrunner zorgde voor groot oponthoud. Daarop werd de volledige productie over de zomer heen getild.

Ook nu blijft er nog veel geheim rondom Star Trek: Discovery. Het enige dat we weten is dat de serie zich tien jaar voor de oorspronkelijke serie met The Enterprise afspeelt. In deze periode van de geschiedenis krijgt de Federatie vorm en neemt de oorlogsdreiging toe. De strijd moet worden aangegaan met schurken, waarbij er voor het eerst een vrouwelijke kapitein zal zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?