Laatste nieuws over Netflix

Netflix maakt releasedatum serie You eindelijk bekend

You Netflix releasedatum

Netflix heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer You seizoen 1 verschijnt. In mei van dit jaar kondigde de streamingdienst deze nieuwe serie al aan en vanwege het verhaal, de cast en het feit dat de serie van de makers van Riverdale is, was de interesse van velen direct al gewekt.

Lifetime

Waar Riverdale geen pure Netflix Original is, is You dat ook niet. Netflix heeft wel de exclusieve streamingrechten voor buiten de Verenigde Staten weten te bemachtigen voor deze series, waardoor You in Nederland straks alleen via Netflix te bekijken is.

You seizoen 1 op Netflix

You seizoen 1 verschijnt 26 december op Netflix en daarmee wordt het nu dus al een heerlijke tweede kerstdag. Netflix heeft nog niet bevestigd of alle afleveringen in één keer verschijnen, of dat er wekelijks een aflevering te zien zal zijn van You. Omdat You momenteel echter wordt uitgezonden bij Lifetime en afgerond wordt op 11 november is het aannemelijk dat op 26 december alle afleveringen in één keer worden toegevoegd aan het aanbod. You seizoen 1 bestaat uit tien afleveringen.

Over You

Die tien afleveringen gaan over Joe Goldberg die een obsessie heeft voor Beck. Om haar hart te veroveren gebruikt hij de moderne technologie. Peach, de beste vriendin van Beck, lijkt zijn plan door te hebben, maar slaagt er niet in te voorkomen dat Joe zijn doel bereikt en zo wordt Joe van een stalker een vriend. Om bij Beck te blijven heeft hij alles over, zelfs als hij daarvoor een moord moet plegen.

Joe wordt gespeeld door Penn Badgley, die met name bekend is van Gossip Girl, waarin hij Dan Humphrey speelde. Elizabeth Lail speelt Beck en haar kennen we weer van Once Upon a Time. Voor Peach hebben de makers van You ook een bekende naam gestrikt: Shay Mitchell, bekend als Emily Field in Pretty Little Liars.

You seizoen 2 besteld

You seizoen 2 is ook al besteld en zal in de toekomst ook op Netflix verschijnen. Dit tweede seizoen van You werd al besteld voordat het eerste deel in première ging bij Lifetime. De verwachtingen waren dus al op voorhand hoog. Die hoge verwachtingen lijkt de serie ook waar te maken, want op IMDb en Rotten Tomatoes is de thriller goed ontvangen.

Bekijk hieronder de aankondiging én trailer: