Laatste nieuws over Netflix

Netflix neemt The A List over van de BBC; seizoen 2 op komst

The A List gaat een vervolg krijgen. De thrillerserie verscheen oorspronkelijk op de BBC en in augustus 2018 kwam het eerste seizoen op Netflix. De streamingdienst heeft nu de rechten overgenomen van de Britse omroep en er zal een tweede seizoen worden gemaakt.

Een zomerkamp wordt al snel een nachtmerrie

In The A List wordt door een groep jongeren een zomerkamp bezocht om een fraai eiland. Eén groot feest zou je denken, maar die vrolijkheid houdt niet lang aan. De droom van onder meer Mia wordt al snel een nachtmerrie wanneer Amber zich meldt op het kamp. Vanaf dat moment gebeuren er namelijk de meest vreemde dingen.

BBC laat The A List los, Netflix gaat ermee verder

Opvallend was dat de BBC de serie al in 2018 lanceerde, maar er voor koos om deze alleen via hun iPlayer uit te zenden. Een jaar later werd The A List toegevoegd aan Netflix, waar de reeks goed werd ontvangen. Nu blijkt dat de BBC heeft besloten om niet verder te gaan met de serie en Netflix zal een nieuw seizoen laten maken. Dit hebben makers Nina Metivier en Dan Berlinka bevestigd, zij leggen nu de laatste hand aan het verhaal voor een tweede reeks. Deze zal vermoedelijk opnieuw uit dertien afleveringen bestaan.

Bekijk de trailer van The A List

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The A List seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?